Ez nagyon vékony vagy belefér?
Figyelt kérdés
185 cm 70 kg szalkásan izmos vagyok nehezen hízok de sokat eszek és elkeztem edzeni.Ja és a korom mindjart 152014. dec. 3. 22:30
2/4 anonim válasza:
ha tényleg szálkás akkor akár nézhetsz ki jól is. Rám már 63 kilósan is mondták, hogy hű de jól nézek ki (és komolyan gondolták) úgy hog 180 vagyok
3/4 Andi80018 válasza:
Még gyerek vagy, szóval belefér. Majd 15-20 év múlva kérdezd meg:-)
4/4 Tyler913 válasza:
15 évesen szerintem teljesen oké,ráérsz még megemberesedni,a legtöbben 18-22 éves koruk fele "telnek ki",bár ez tényleg genetika függvénye.
Az,hogy milyen magasság mellé hány kilóval néz ki valaki jól,testfelépítés kérdése. Én is ismerek olyan fickót,aki 185/67,de mivel a vékonysága mellett szálkás és arányos,ezért nem mondanád soványnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!