Egy hete kezdtem el edzeni, de 7 alkalom után 3 kg-t fogytam. Milyen táplálék kiegésztitőt ajánlotok?
Kezdő edzéstervet kaptam az ott dolgozótól, és azt csináltam. Pár edzés után 3 kg-t fogytam. A célom nem a testépités, hanem szeretnék pár kg izmot magamra szedni. Jelenleg 75kg vagyok, 190 cm magas, 18 éves.
Januárban külföldre utazom, pincérként dolgozok. Arra gondoltam, valami tápkiegészitőt kellene vennem magamnak, ami kicsit segitene a célom elérésében, de teljesen zöldfülü vagyok. Tudnátok tanácsokat adni, segiteni, esetleg konkrétat is mondani? 1 havi adaggal mennyit tudnék magamra szedni? kb. 10.000-ft-t tudok rászánni.
Komoly válaszokat előre is köszönöm.
Egy hete kezdted és már megvolt a 7 alkalom, akkor ezek szerint minden nap edzettél?
Tipikus példája annak, amikor a butaság szorgalommal párosul...
Ott kezdődik az egész, hogy heti 3-szor végzel teljes testes átmozgató jellegű edzést minimum 6-8 hétig, de inkább 3 hónapig.
Étrended legyen, a pincérkedés nem ok arra, hogy ne táplálkozz normálisan, nem mondom, hogy megkönnyíti a dolgodat, de nem lehetetlen.
Szépen viszed magaddal a kaját és amikor van időd, akkor eszel, ebben az esetben nem baj, ha nem 5-6-szor egy nap, hanem akár 10-12-szer kisebb adagokat, esetleg 3-4-szer nagyobbat.
Olvasd el az alapismereteket (gugliba írd be: alapismeretek), meg a Sárga kapszula c. könyvet, ingyenesen letölthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!