Mellről nyomás 7 sorozat, oldalemelés 3 sorozat, döntött törzsű oldalemelés 3 sorozat. Ettől lesz tuledzés a vállamban? Ugye nem fogok izmot bontani? Szálkásítás közben vagyok
Figyelt kérdés
2014. dec. 6. 16:56
1/10 A kérdező kommentje:
Elrontottam szerintem ezt az edzésemet. Nem voltam ott fejben.
2014. dec. 6. 17:00
2/10 anonim válasza:
Nem kell 7 sorozat elég 4 is bőven.Én még bővíteném mondjuk ezt az edzés tervet, és reszletesebben edzenem.Izmot bontani nem fogsz ha normalisan edzel es eszel, persze ha szalkasitasz akkor biztos egy kis izom is lejön
3/10 A kérdező kommentje:
Ezt h érted h egy kis izom is lejön? Ettől amit csináltam?
2014. dec. 6. 17:51
4/10 anonim válasza:
Alapból lejön egy kicsi, ez ellen nem tehetsz.
5/10 A kérdező kommentje:
akkor ehhez az izomlejövetelnek az edzéshez semmi köze?
2014. dec. 6. 18:01
7/10 anonim válasza:
Ha nem gyengülsz akkor izmot se vesztesz. Amugy a suly a lenyeg? Hogy tudsz nem ott lenni fejben es akkora sullyal csinalni 7 sorozatot amivel elotte 3 ment? Ez pont azt jelenti hogy aluledzesz nem hogy tuledzesz
8/10 A kérdező kommentje:
Vettem lejjebb a súlyt az utolsó 2 sorozatban, (mellről nyomásról beszélek)
2014. dec. 6. 20:44
9/10 anonim válasza:
Na az mar folosleges volt akkor. Ne csinalj annyi sorozatot hogy lejjebb kelljen venni a sulyokbol ugyanannyi ismetleshez.
10/10 A kérdező kommentje:
Akkor ilyenkor izmot bontok?
2014. dec. 6. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!