Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit szóltok a hátamhoz? 1,5év...

Mit szóltok a hátamhoz? 1,5év fegyenc+madbarz, feljött 5 kiló izom is

Figyelt kérdés
[link]
2014. dec. 5. 23:31
 1/9 A kérdező kommentje:
nyílván súlyzózással sokkal többet érhettem volna el, de elvagyok én a fegyenccel
2014. dec. 5. 23:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Most biztos megharagszol amiatt amit most írni fogok, de szinte semmi izom nincs a hátadon :) Sem rajtad. Mikor kezdtem a testépítést, kicsit jobban néztem ki.
2014. dec. 5. 23:38
 3/9 norbi2010 ***** válasza:
Előzővel tudok egyetérteni, az meg hogy pl. 60 kg-ról felmentél 65-re egyáltalán nem jelenti azt, hogy 5 kg izmot felkaptál.
2014. dec. 5. 23:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem jól látható a rendszeres mozgás eredménye, az izmok szépen feszülnek és kicsit aránytalanul de kidolgozottak. Ezt nem az izomtömegre értem, az tényleg nagyon kevés ennyi edzéssel, de ha nem akarsz izomgyuri lenni akkor fittentartáshoz ez is megfelelő.
2014. dec. 5. 23:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem akarom a kedved elvenni de 1,5 év alatt ez nemsokminden kinézetben. Szerintem jobban járnál ha kiegészítenéd súlyzós edzéssel, ezzel nem aztmondom hogy hagyd abba a saját testsúlyos edzést. Az hülyeség hogy felfújt izmaid lesznek stb. Én jelenleg súlyzós edzést végzek, sajáttestsúlyost is és küzdősportolok, nem válik semmilyen szempontból hátrányomra a súlyzó hanem csak előnyömre. Szerintem úgy a legjobb ha MINDEN szempontból feledzed a tested.
2014. dec. 5. 23:49
 6/9 anonim ***** válasza:
nem kell ide feltétlen súlyzós edzés, de több kaja elférne.
2014. dec. 6. 07:08
 7/9 - palilaci - ***** válasza:
Hát ez konkrétan semmi amit összehoztál másfél év alatt. Bár nem tudjuk, hogy honnan indúltál de szerintem tuti, hogy nem volt megfelelő étrended az edzéshez, márpedig minden azon dől el.
2014. dec. 6. 09:28
 8/9 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Próbálj étrendet követni, de ha nem az se baj.
2014. dec. 6. 10:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Most így jól leszóljátok, de nem tudjuk, hogy nézett ki előtte. Tény, hogy az az izom, ami ott van, nem olyan sok, de ha kis zsírgilisztaként kezdte mondjuk, akkor nem rossz eredmény.

Ha meg étrendre oda se figyelt, akkor meg nincs min csodálkozni.

2014. dec. 6. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!