Jó volt ez a váll edzés?
Figyelt kérdés
Mellről nyomás rúddal 7x6-12, oldalemelés 3x8-12, Hátsó váll peck-deck gépen 3x8-122014. dec. 4. 22:04
1/11 A kérdező kommentje:
nem volt sok?
2014. dec. 4. 22:07
2/11 anonim válasza:
Sok volt :)
4 sorozat mellről nyomás
4 sorozat oldalemelés
3-4 sorozat hátsó vállra
Ez bőven elég lenne így :)
3/11 A kérdező kommentje:
és most visszafejlődök vagy mi lesz? éppen szálkásítás közben vagyok, akkor izmot vesztek?
2014. dec. 4. 22:11
4/11 A kérdező kommentje:
ma kicsit fáradt voltam. nem voltam formában. mellről nyomásból csak 6 sorozat ment volna, véletlen elszámoltam magam, így 7 sorozat lett.
2014. dec. 4. 22:11
5/11 anonim válasza:
Kinek mi...Nekem biztos nem. Nálam egy válledzés: egy nyomógyakorlat, szabad súlyos oldal emelés, szabad súlyos döntött törzsű oldal emelés, szuperszettben csigán oldalemelés+szintén csigán kötéllel hátrahúzás, végül állig húzás szuperszettben előre emeléssel.
Akkor döntsd el, hogy jó vagy nem.
6/11 A kérdező kommentje:
utolsónak: az nem sok egy kicsit amit te csinálsz?
2014. dec. 4. 22:14
7/11 poiu válasza:
Bocs, de mit csináltál? Oldalemelés három sorozat 8 vagy 12 ismétlésben? Ha valamit csináltál, akkor az annyi volt. Mi ez a kötőjel?
8/11 A kérdező kommentje:
8 és 12 ismétlés között
2014. dec. 4. 22:17
9/11 anonim válasza:
Ezért mondtam, hogy kinek mi. 3 éven keresztül én is a jól ismert, 3-4 gyakorlatos válledzésnek voltam a híve, de nem is fejlődtem. Az utóbbi egy évben váltottam erre a több gyakorlatos megoldásra(egy idősebb volt versenyző tanácsára), azóta szépen fejlődésnek indult. Ezek szerint nekem erre van szükségem. Ha te(vagy akárki) fejlődsz ennyi gyakorlattal, akkor csináld így.
10/11 A kérdező kommentje:
De tuledzeni nem fogom magam?
2014. dec. 4. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!