Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehet kockás hasam ilyen...

Lehet kockás hasam ilyen edzéssel?

Figyelt kérdés
Téliszünetben elmegyünk itthonról, olyan helyre, ahol svédasztalos kaja lesz, és lesz edzőterem is. Ezt azért írtam le, mert két hétig leszünk ott, és így tudok figyelni arra, hogy mit egyek. Én arra gondoltam, hogy napi 2x 200 felülés 2 héten át, és halak, csirkét ennék. Ezzel lehet, ha nem is kocka, de kockás hasam? (Vékony alkat vagyok, fogyásról szó sincs. 168 cm, 54kg)
2014. nov. 30. 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Egyrészt a felülés az szar, kevésbé megy hasra, főleg a csípőhajlítókat terheli, másrészt szétcseszi idővel a derekad. Hasprés kell és lábemelés függeszkedve.

ÉS minden nap sem kell hasazni!

Két hét alatt nem lesz nagy eredmény. Ha nincs rajtad zsír, akkor most is kockás hasad lenne, max nem tömeges hasizom, csak kis éhségkocka. De az látszódna most is.

2014. nov. 30. 17:08
 2/7 anonim ***** válasza:

2 hét alatt semmit se lehet fejlődni.

A felüles egy szar gyakorlat.

Ha egyszerre 200-at meg tudsz csinalni belole akkor ROSSZUL csinalod.

2014. nov. 30. 17:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy egy guggolás többet segít a zsír lebontásában, mint a hasgyakorlatok, ami a kockás hasnál lényeges.
2014. nov. 30. 18:33
 4/7 Pörölyfej Béla ***** válasza:
2 hét alatt nem lesz változás.
2014. nov. 30. 19:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy év 52 hétből áll.

Az az 50 hét, amikor nem figyeltél az étrendre, határozza meg azt, ahogyan ki fogsz nézni 2 hét múlva, nem az a 2 hét, amikor igen.

Amúgy a felüléseket felejtsd el és a mindennapi edzést is.

2014. nov. 30. 20:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! De akkor a haspér a legjobb hasgyakorlat, vagy melyik?
2014. nov. 30. 21:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Hasprés + lábemelés függeszkedve.
2014. nov. 30. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!