Mennyi HMB kell használni és mikor?
Figyelt kérdés
A kérdésre 1 választ szerentnék
Előre is köszönöm
2014. nov. 26. 18:51
11/18 anonim válasza:
Szerintem kár vitatni, nem biztos, hogy közös nevezőre jutunk ezen a kiegen ;) Inkább lépjünk túl rajta, leírtuk mind2 a tapasztalatokat vagy véleményünket, majd kérdező eldönti mit tesz.
12/18 anonim válasza:
Vihetsz be többet,de nem fog hasznosulni,csak kipisiled,ugy ahogy a kreatint is,ha többet viszel be.
13/18 anonim válasza:
Össze sem lehet hasonlítani a HMB-t a Kreatinnal :) Teljesen másképp fejtik ki hatásukat.
14/18 anonim válasza:
Egyébként együtt a jó, erősítik egymás hatását.
15/18 anonim válasza:
Igen, nagyon jól kiegészítik egymást, Kreatin gyorsabban hozza az eredményeket, míg a HMB-nek több hét kell, hogy elinduljon egy folyamat.
16/18 anonim válasza:
Nem hasonlítottam össze,csak irtam,hogy felesleg ként távozik a szervezetből,ha többet viszel be.
17/18 anonim válasza:
Csak kivancsisagbol mi az a HMB?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!