Milyen volt a napi kajám?
Reggel 7 körül kb. 100 g zabpehely + tej, 11-kor 150 g fehér kenyér + 150 g csirkemell, 13-kor ugyan ez, utána
100 g tömegnövelő (35 g fehérje, 45 ch) és 17-kor 100 g zabpehely + tej és most 100 g sajt.
jóhogy, simán jó, én éltem ennél szarabb étrenden is még középsuliban
a napi sok gramm cukor meg ma is lemegy csokibol kekszből joghurtbol ilyesmikből de nem gáz :D
# 20
És akkor boruljak le a lábaid előtt mert neked kint van a neved?Sokszor az egoizmusod és a flegma szinted az egekbe és utána még ha beszólnak te vagy megsértődve...
Attól még hogy valaminél van rosszabb attól az még rossz.
# 23
Na látod erről beszélek aztán Zsoltika bedurcizik aztán 5 óráig nem látogatja a GYKI testépítés kategóriát...
Nem értem mért kell kèrdések alatt összeveszni, főleg pont sandorzsolt-al aki szerintem a legtöbbet segítnaz oldalon. Be lehet kussolni és válaszolni a kérdésre
Szerintem a sütit csokit csökkentsd le kérdező és a lényeg hogy kalória+-ba legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!