Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kreatin monohidrát?

Tőzegáfonya kérdése:

Kreatin monohidrát?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kinek mi a véleménye a kreatin monoról? Hogyan érdemesebb használni? Kúraszerűen vagy inkább hosszútávon? Érdemes fehérje mellé bekeverni edzés utánra? :)
2014. nov. 24. 08:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ember függő, valakinek hasznos valakinek semmit nem használ. Nekem például sokat dob de láttam az ellenkezőjére is példát.

Kezdőként szerintem még felesleges mert jól fejlődsz anélkül is, utána ki kell próbálni és megnézni, hogy neked mennyit ér.

Monohidrátot én kúraszerűen használtam, de volt más fajta kreatin amit hosszútávon alkalmaztam és mind a kettő hatásos volt, mint ahogy írtam, ember függő, de ha elsőre próbálnám ki, tuti a monohidrát kúra szerű fogyasztásával tenném.

Ha használod, edzés utáni fehérje mellé mindenképp érdemes és reggel ébredés után éhgyomorra, 15-20 perccel a reggeli étkezés előtt. Ha pedig pihenőnap van, napközben, szintén 15-20 perccel kajálás előtt.

2014. nov. 24. 08:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Használtm már krea monot többször is, de csak ezt a fajtát. Csak kúrában próbáltam még, hosszutávon még nem. Az első kúrámnál híztam egy kicsit tőle, de már a többinél nem, csak erő jött!
2014. nov. 24. 08:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Régebben kúraszerűen szedtem nagyon sokat dobott, viszont már nem szedem.
2014. nov. 24. 12:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Miért nem használsz már?
2014. nov. 24. 13:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Nincs időm rendesen edzeni így csak fehérjét szedek, viszont a kreatin monohidráthoz többet kellene edzenem hogy kihasználjam + sokkal jobban kajálnom, de mint mondtam erre most nincs időm a suli miatt.
2014. nov. 24. 15:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Énis suliba járok még :D milyen fehérjét használsz? :)
2014. nov. 25. 06:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100% Whey Protein általában, de ha kevesebbet akarok rászánni akkor a full force-s simple whey-t szedem :D
2014. nov. 25. 18:32
 8/8 A kérdező kommentje:
aha! sciteces tápkiegek. és más kiegeket nem is használsz? csak scitec ? :)
2014. nov. 25. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!