Tömegelés lánynak?
Sziasztok!
kb. fél éve edzek keményen és kb3,5g-ral kezdtem most már kb 4g nál tartok de még mindig nem az igazi a tömegelés és nyárra szálkásítani akarok amivel nem lesz gond mert elég vékonyka ként kezdtem.
Szerintetek emeljem 4,5-re a CH-t?
És még az lenne a kérdésem h a pasik kb. hány g-ot CH-t esznek tömegegnöveléskor testkilogrammonként?
Egyénfüggő. Én tudok tömegelni 3-4g x ttkg ch-val is, de az ektomorfok simán beviszik a 6-8g x ttkg ch-t is. Lányoknál általában elég a 4g x ttkg ch, de persze itt is igaz az, hogy genetikafüggő. Ha nem jön a tömeg, akkor emelheted.
A fehérje megvan nálad 2g x ttkg és a zsír:1g x ttkg. Mert ezek is fontosak, sőt!
fehérje igen a zsírt nem tudom
leginkább kókuszzsírt viszek be ill. szoktam enni sajtot meg tojássárgát ugye abból is van plusz zsír.
lenmagolajat kéne nyomjak de nem visz rá a lélek :S
énis lány vagyok és én 4,5tel tömegelek :)
sajnos a zsír nekem sincs sokszor meg, de most próbálom csökkenteni a ch-t és emelni a zsírt.
Szia!
Hogy-hogy nincs meg neked elég zsír? Nekem épp mindig az szokott kicsit sok lenni :D Én is tömegelek most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!