Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez jó lesz diétás étrendnek?

Ez jó lesz diétás étrendnek?

Figyelt kérdés

75kg vagyok jelenleg,és kb. egy hónapot tervezek csak diétázni,hogy a kis felesleg eltűnjön a hasamról,hogy újra keményen elkezdhessek tömegelni.

[link]

Tudom a tej nem a legjobb,de máshogy nem tudom megenni a zabpelyhet.

Így is már tojás mellé nem tudok mit rakni,mert mindenből éppenhogy csak eszek.

Ehhez még jönne egyszer egy nap egy kis saláta(paradicsom,saláta,paprika,uborka stb..)

Mit alakítsak rajta?

Esetleg valamiből több/kevesebb?

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.

2014. nov. 18. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Szálkásítasz egy hónapig, hogy elkezdhesd a tömegelést? Minek? Mi a logika? Olvasd el a Sárga Kapszulát és gondokozz.
2014. nov. 19. 10:37
 2/4 anonim válasza:

Zöldséget minden étkezéshez kéne rakni.

Csinálhatnál sós zabkását és hozzá főtt tojást vagy zabos rántottá paradicsommal, sok ilyen recept van fent a neten.

Utolsó étkezésed meg állhatna sovány túróból.

2014. nov. 19. 12:24
 3/4 A kérdező kommentje:

Kedves első , azért tervezek egy hónapot diétázni,mert már lassan egy éve folyamatosan (kisebb kihagyással) tömegelek,és a tömeg mellet bizony a hasamra jött már egy kis zsír is,és azt szeretném eltüntetni.

2.

Megpróbálom ezt a zabkását amit leírtál.

És akkor minden étkezés mellé egy kis zöldség.

2014. nov. 19. 16:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Ha ezt korrigálom , összességében jó lesz az étrend?
2014. nov. 19. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!