Tömeg növelés hogyan? (lent)
Figyelt kérdés
szálkás vagyok mert ithon edzem magam de kéne tömeg rám és azt is izommá dolgozni 60kg vagyok de jobb lenne 80-90 kg hogy lehet elérni ezt a leg könnyebben tisztán edzem semmit nem szedtem eddig2014. nov. 18. 06:33
1/8 A kérdező kommentje:
jah ha lehet valami "kajával" gondoltam tömeget növelni :)
2014. nov. 18. 06:34
2/8 anonim válasza:
figyelsz a fehérje beviteledre és emeled a szénhidrát beviteled.
3/8 A kérdező kommentje:
ez a 2 dolog a lényeg akkor köszi a választ !
2014. nov. 18. 07:02
4/8 A kérdező kommentje:
pl banán tejel turmixnak pl 3 banán l tej ezt iszogatni edzés alatt jó ötlet ?
2014. nov. 18. 07:54
5/8 A kérdező kommentje:
1L*
2014. nov. 18. 07:55
6/8 anonim válasza:
Fehérjét sovany husokbol, turobol, tojásból, tudod bevinni. Szenhidratforrasok: rizs, burgonya, zabpehely, teljeskiorlesu teszta,stb.
7/8 anonim válasza:
Alap dolgokkal sem vagy tisztában,igy nagyon nehéz lenne segiteni.
Mert irhatnám én neked a dolgokat,nem igazán értenéd.
Olvasd el a sárga kapszulát..
Ja és most olvasom,zsirbol izmot akarsz:D
Sárga kapszula..le kell tölteni
8/8 anonim válasza:
Tejet cseréld le vízre és edzés után mehet, szénhidrátnak tökéletes. Egy kevés cukrot is rakhatsz bele és egyél is mindig edzések után legalább 1 órával.
Egyél sok húst rengeteg rizzsel minden nap.
(~400g csirkemell/~3-500g rizs)
80-90kg-ról azért ne nagyon álmodozz hogy hozhatod drasztikus elhízás nélkül, de egy 70kg szerintem nem olyan álomszerű cél, inkább azt lődd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!