Bojtos Gergő kérdése:
Egészséges a Biotech Usa?
Figyelt kérdés
Mármint úgy értem hogy nem lesz tőle bajom mint a többi testépítő szerektől?Úgyértem hogy a hormonokra nem hat?2014. nov. 15. 08:09
1/8 anonim válasza:
Sárga Kapszula c. könyvet olvasd el.
2/8 anonim válasza:
Ameddig nem tudod pontosan miket is forgalmaz a fent említett cég, addig kár is bemenned oda. Amíg neked nem nyílvánvaló, hogy az utcán élelmiszerbiztonságilag legálisan árulható, korhatár nélkül vásárolható termékekről van szó, addig még sokminden után kell olalvasnod. Bár nem tudom mit akarsz elérni és miért kérded, de ezek nem csodaszerek, nem lesz belőlük izom. Ezek csak táplálékok.
4/8 A kérdező kommentje:
Én nem akarom használni.Az eggyik ismerősöm használja és kiváncsi voltam rá.
2014. nov. 15. 08:33
5/8 anonim válasza:
nem káros, de ezeket már ezerszer megtárgyaltuk.
6/8 tap bela válasza:
Szerinted ha nem lenne egszséges, akkor boltok árulnák?
Milyen hormonokról beszélsz?!?!
Azokról, amiket mondjuk egyes állatokba is "nyomnak" és mondjuk a husát, a tejét feldolgozott állapotban akár te én és bárki megeheti megihatja?
Kösz
7/8 anonim válasza:
Jó, amikor nem egy termékről, hanem egy márkáról kérdezel így átfogóan. A barátod a Biotech Usa-t szedi?
8/8 anonim válasza:
#6 attól még hogy árusítják a boltban nem jelenti azt hogy égéseges, a cigarettát is árusítják, még is egészségtelen és sorolhatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!