Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Biotech Hyper mass 5000. mi a...

Biotech Hyper mass 5000. mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

19éves vagyok 178cm 79kg. fel szeretném hozni 85kg-ra.

már 8hónapja edzek,keverem a fegyencedzéssel a sulyzósedzést. Amikor elkezdtem 71kg voltam. látszik is valami rajtam de nem sok...

Szal ezzel a porral feltudnám magamhozni kb 82-85 kgra?

persze,sok evés mellett.

bőválaszt szeretnék! Köszönöm!

2014. nov. 7. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
fostenger. jumbot vegyél.
2014. nov. 7. 22:39
 2/7 anonim ***** válasza:
jumbo-ból is a zöld az fostengercukorkupac. MHN gainer, volumass, Brutal gainer. Ezek jók. Vagy inkább veszel külön proteint és ahhoz teszel edzés után gyors szénhidrátot, napközben meg lassút. De legyen tömegnövelő ÉTRENDED is!
2014. nov. 7. 23:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tudod felhozni magad ezzel a porral.
2014. nov. 8. 05:32
 4/7 A kérdező kommentje:
És a kék dobozos 100% wheyprotein? vélemény?
2014. nov. 8. 15:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Az pl jó fehérje. Ahhoz tegyél edzés után 40-50g gyors szénhidrátot. Reggel meg mehet a fehérje pl zabpehellyel.
2014. nov. 8. 15:33
 6/7 anonim válasza:

Atya ég. Nem állítom, hogy a shop builderen soha nem az eladott mennyiség érdekében próbálnak válaszolni, de nagyon sok cikk van fent. Szerintem ott nézz szét, mert amit itt írnak... nem is tudom, hogy hova véleményezzem.

Igazából alapba 8 hónap alatt 8 kg-t híztál. Ez nagyon jó. A 85 kg a te esetedben naturális maximum 10%-os zsír rétegnél. Ebben az esetben látszik a kockád és izomzatod is szép tónusos. Na most ha te a kidolgozottságnál a szálkás izmot hiányolod, akkor nem biztos, hogy tömeget kéne növelned.

Tehát először is valahol azt kéne tisztázni, hogy pontosan súly meghatározás nélkül mi külsőleges kinézetre a célod.

Röviden mindenféle fentebbi okoskodás nélkül. A Jumbo valóban jó, de vizesít eléggé. A hyper mass ennél sokkal kevésbé vizesít. Nekem a szedése mellett is szálkás izomzatom van. Napi 3 liter vízmennyiség mellett.

Persze vannak ennél felsőbb kategóriás tömegnövelők is, de én a saját tapasztalatom szerint mondhatom azt, hogy egy nagyon jó kis cucc.

A hízásod nem lehetetlen így a jumbo nem hinném, hogy célszerű. Akkor már más scitec termék, hogy ha nem biotech. Ha esetleg tényleg a minőségre akarsz menni és van rá pénzed is akkor nézz szét optimus termékek körül. ;)

2014. nov. 17. 09:51
 7/7 anonim válasza:
* optimum
2014. nov. 17. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!