Nem vagyok laktózérzékeny. Nagyon sovány vagyok, és szeretnék minél hamarabb eredményt látni.
Milyen fehérjét ajánlanál ami viszonylag jó minőségű, és ár/érték arányban jobban megéri? Persze lehet nagyobb kiszerelésben is.
Köszönöm szépen a segítséget! :)
1. Drága így
2. A marhafehérje hidrolizált kollagén = nem jó.
Kedves kérdező hogyan lehet választ adni egy olyan termékre, ahol nem látni az aminoprofilt?!?! Ez beef esetében fokozottan fontos szempont, mert hidrolizált beef fehérje a hodrolizált beef kollagán is. És a két anyag azért igen más anyag!!!!
A beef fehérjék 99,99% esetében érdekes módon ez valahogy lemarad, hogy miért, ha van gógyi a fejedben azonnal tudod rá a választ.
MT Beef kollagén esetében ott az aminoprofil, és már is tudjuk miról szól a játék.
Összetétel-csoki: Tejsavófehérje koncentrátum WPC 80 instant, szárított író, természetes aroma, ízesítõszer szukralóza Pure Sucra, zsírszegény holland kakaó.
Ez pedig a Stillmass Excelent whey összetétele.
A kérdés?!?!?!?! Mit keres benne a szárított író, mint második legtöbb anyag?!?!? Te tudod mi az?!?! Ha igen?!?!? Akkor:......
"
Nagyon sovány vagyok, és szeretnék minél hamarabb eredményt látni.
"
Kedves kérdező, ha így állsz a dolgokhoz, akkor az már eleve problémás!
húúúú ennyire kiérződik a szelídség az írásomban? :D
Stílust kellene váltanom?
Nemkicsit:D
Engem nem zavar, sőt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!