Kezdem unni a rizset, valaki valami tapasztalat?
Figyelt kérdés
Valami ötlet hogy lehene valami mással felváltani, ami ugyanolyan ch tartalmu!? Ezek közül nézelödtem: kuszkusz, köles, bulgur
Valaki valami tapasztalat a felsoroltakkalmkapcsolatban íz/hatás? Vagy valami egyébb?
2014. nov. 1. 22:27
1/7 anonim válasza:
Pl. zabpehely, tk kenyér, krumpli, tk tészta.
2/7 A kérdező kommentje:
Zabpehely megy reggelente, de főétkezéshez kellene , a csirke mell melé..!
2014. nov. 1. 22:33
3/7 anonim válasza:
Nálam a köles, árpa, hajdina, lencse megy, ha unom már a rizst.
Egyébként melyik rizst unod? A fehéret, barnát, mindkettőt?
Mert ha csak a fehéret, akkor a barnával is tehetsz egy próbát.
4/7 anonim válasza:
Hogyha tömegelsz jó a tészta is, jobban is csúszik. Barilla-nak van pl jó teljes kiőrlésű durum tésztája.
5/7 anonim válasza:
Ha van időm, akkor valami rizotto szerű rizskoretet csinálok, úgy jobban csúszik. Nyilván nem diéta idején pakolom meg sajttal :)
6/7 anonim válasza:
Én ma anyámmal nokedlit csináltattam, majd megyek érte :)
7/7 anonim válasza:
kuszkuszt imadom, Auchanban 310/500 g, es nagyon finom. Bulgur, gersli is szoba johet. Tk. buzalisztbol szoktam nokedlit csinalni. Neha zabpehelylisztbol vagy zablisztbol. Koles lisztes izu, de en ezt is nagyon szeretem. Gersli szerintem nem tul finom, de nem is ehetetlen. Teljes kiorlesu buzadara is rendkivul finom. Es a tonkolybuzabol keszult koretek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!