Melyiket ajáljátok jobban 100% BEEF MUSCLE vagy MYOMAX HARDCORE?
Kezdő vagyok a témába ,de valami brutál jó tömegelő kéne ezeket mondták ,de melyiket? :D
70kg 180cm vékony testalkatú vagyok
sargakapszula.hu
ez a legjobb tömegnövelő, olvasgasd kicsit
és igen, több fog múlni az étrendeden mintsem hogy ilyen vagy olyan kiegészítőt szedsz be
"
Kezdő vagyok a témába ,de valami brutál jó tömegelő kéne ezeket mondták ,de melyiket? :D
"
Több információ után majd saját magad rájössz arra, hogy
1./ azt mondja mindenki, akkor azt mondja mindenki. Ez nem egyenlő amit sajtá magad tapasztalsz.
2./ a scitecen kívűl igen sok minden van a piacon.
Egyiket sem ajánlanám. Először tájékozódj! És ne a gyakorikerdeseken. Aztán legyen egy normális edzésterved és étrended. Ha van étrended, akkor azt ki tudod egészíteni, ha kell.
A marhafehérje sehol nincs a tejsavóhoz képest, szerintem egy hatalmas mellélövés a gyártók részéről. A myo egy teljes étkezést helyettesítő kiegészítő, brutál jó lehet tömegelni, ennek megfelelően horribilis ára van. Ami ablakon kidobott pénz rendes edzés és kaja nélkül.
Ha tisztában lennél, nem írnál ilyesmit:
"de ezekhez kiegsézítő szükséges"
Kiegészítő nélkül is lehet haladni, fejlődni. Kicsit nehezebb, és egyáltalán nem lehetetlen. Vegyél egy egyszerű fehérje, meg szénhidrátforrást. Ezzel spóroltál is egy rakat lóvét, hogy nem felesleges dolgoktól várod a fejlődésed. Ha nem akarsz külön bénázni fehérje-szhval akkor vegyél jumbot, tökéletesen elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!