Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mekkora súllyal emelhetem...

Okrwdw kérdése:

Mekkora súllyal emelhetem hetente a fekvenyomásomat?

Figyelt kérdés

Minden hèten piramisozok,kis kihìvàs magamnak. Nyilvàn rengeteg mindentől függhet,hogy kimegy-e a sùly,de emelhetek 2.5kgt minden hèten az reàlis?

Ès ennyivel emelhetek minden sorozatnàl v ccsak a csùcsnàl,az utolsònàl?

2014. nov. 14. 10:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Minden sorozatot külön vezess és külön is emelj rajtuk, mert lehet hogy tudsz emelni az első sorozaton, de akkor az utolsóra már nem biztos hogy marad energiád.
2014. nov. 14. 10:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha kezdo vagy akkor egy ideig tudsz akar hetente is emelni, de aztan ennek vege.

en ugy csinalom, hogy akkor emelek az utolso sorozatban, ha kiment a 12 ismetles. Akkor feljebb megyek egy kicsit, es megint csak akkor emelek, ha elertem a 12-ot.

2014. nov. 14. 11:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Ja. Nagyjából ez úgy néz ki, hogy tudsz csinálni nyolc ismétlést egy adott súllyal, akkor elkezded emelni az ismétlésszámot hétről-hétre; 9, 10, 11, 12. Ha már megy a tizenkettő vele, akkor nagyobb súllyal is mennie kell a nyolcnak, vagyis nagyobb súllyal is kezded úgy, hogy nyolc, kilenc és tornázod fel az ismétlésszámot megint tizenkettőig, és így tovább.

Ez az ami reális hosszútávon!

2014. nov. 14. 11:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha megy akkor emeld mindenkèpp.
2014. nov. 14. 12:15
 5/6 A kérdező kommentje:

Hètfőn 10x65 8x70 6x75 4x80 2x85 ment. Igy piramisozok.

Köv.hètfőn emelhetek minden sorozaton 2.5 kilòt v sok lesz?

Bocsi ha rosszul fogalmaztam meg eddig.

2014. nov. 14. 13:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha emelnéd és kiderülne. Csak az a lényeg hogy az ismétlésszamokhoz tartsd magad. Ha nagyobb sullyal megy kevesebb ismetles akkor nem erősödsz
2014. nov. 14. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!