Úton a kistesó, emelhetem továbbra is az egy éves 8 és fél kilós babámat?
Nekem azt mondta a védőnő a 2. terhesség elején, hogy amihez hozzá vagyok szokva az nem árthat. Persze, ha nincs komplikáció, nincs vérzés, vagy egyéb probléma.
Szóval mivel az ő emelgetése nem szokatlan a szervezeted számára, nem lesz gond. Az emelgetés arra vonatkozik, hogy nem most akarj egyedül nagytakarítani: ágyat, szekrényt a helyéről egyedül kihúzni stb.
Második válaszóló,kívánom,hogy nektek is hamar jöjjön össze
! :)
Ha nem lehetne, akkor mindenki egyke lenne:) Vagy legalábbis nem lenne kis korküli:)
Ésszel óvatosan lehet:) Az én lányom nettó 14 kg volt amikor pocakos voltam a kistesóval, aztán a kicsi időre, 4 kg-al született:)persze a nagyot a földön pelusoztam, a kiságyból kivettük a rácsát, így ő maga mászott ki- be stb.
Igen. Egyrész muszáj, másrészt ennyitől nem vetélsz el.
A lányom 2 éves, 13kg, én meg 26 hetes terhes. Nem lett semmi bajunk, pedig még őt is sokat kell vinni.
Mikor kiderült, hogy terhes vagyok a második babámmal, akkor pont olyan nagyon beteg volt az 5 éves fiam, hogy a karjaimban lógott, kórházban cipeltem a karomban és utána még sokáig cipelnem kellett, annyira legyengült.
és nem ártott, semmi baj nem lett a pocakomban lévő babával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!