Hogyan legyek tovabbra is szexi a ferjem elott?
Kezdeményezz és kényeztesd te. És vegyétek úgy, hogy az orgazmus nem kötelező, lehet anélkül is örömteli egymást megszeretgetni.
(Egyébként meg sok nő van, akinél tiltólistás több hónapig vagy akár végig a szex és szintén sokan akadnak, akik még a szoptatás alatt sem rázódnak vissza testileg, hormonálisan és/vagy lelkileg - de ha elég erős egy párkapcsolat, még ezt is kibírja, minden egymás megértésén múlik.)
6-os valaszolo tokeletesen megfogalmaztad.
Nem kell feltetlenul orgazmus ahhoz, hogy elvezzem a szexet. Vannak olyan pozok nem allapotos idoszakban is, amikor nehezebben, vagy egyaltalan nem tudok elmenni, de a ferjem szereti, es ezert szivesen csinalom.
Szerintem ne csinalj belole gondot, engedd el magad, mondd meg a ferjednek is, hogy attol meg szereted vele a szexet, hogy nincs orgazmusod.
Hár nekem egy perc alatt sikerülne, de sajnos tilos...
Ahogy az elöttem szólók írták, kényeztesd te őt, meg fogja érteni, hogy neked most vmiért nem megy. Aztán ki tudja, evés közben jön meg az étvágy ... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!