Férfi vs. Női edzésterv. Van amiben különböznek?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra hogy férfinak ebből vagy abból többet, nőnek pont ellenkezőleg, kevesebbet, ilyen gyakorlatot a nőknek ajánlanátok, amazt meg pont a férfiaknak. :)2014. nov. 13. 17:34
12/12 anonim válasza:
Szerinte van különbség. Pont az amit írtál. A nők nem edzenek annyira intenzíven mellre. Szerintem bőven elég rá 1-2 gyakorlat, nem kell rá 15 sorozat.:-) Minek? Picit azért erősödjön a mellizom is, de nem kell rá akkora hangsúlyt fektetni. Nekem pl. a tárogatással kimerül a melledzés.
Viszont a nők pont olyan megszállottan és fanatikusan edzik a feneküket, mint a pasik a mellüket :-) Arra nekem is megy 4-5 gyakorlat 3-as sorozatok, hetente háromszor:-)Egyébként teljes testre ezek, a felsőtest is fontos, de szerintem mell speciel nem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!