Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testzsírszázalék érdekelne....

Testzsírszázalék érdekelne. Szerintetek? Ránézésre? Ectomorphnak gondoltam mindig magam, de most már kezdek kételkedni.

Figyelt kérdés

sziasztok!

tömegelek...182cm - 83/84 kg

január közepe felé kezdtem el edzeni,(nyáron volt 1 bő hónap kihagyás) akkor 69kg voltam.(csakis otthon edzek, teremben még nem jártam...)

úgy gondoltam, hogy március, áprilisig tömegelek...aztán jön a szálkásítás.

[link]

[link]

[link]

2014. nov. 12. 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Tömegelés alatt így nézel ki akkor ectomorph vagy az biztos, csak a melleden látszik kicsit a zsír, olyan 13-14% körül lehetsz így ránézésre. Mondjuk az elég kemény hogy 14kg feljött, de szinte semmi fölösleg nincs a hasadon.
2014. nov. 12. 21:21
 2/4 A kérdező kommentje:

sajnos a 69kg ''formáról'' nincs képem amit mai napig bánok, hogy nem csináltam róla :D az már majdnem Sebeők János forma volt.

de itt egy előtte utána kép...a két kép között van kb 10kg és fél év...

[link]

2014. nov. 12. 22:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Ahhoz kepest hogy otthon edzel ez eleg jo fejlodes,
2014. nov. 12. 23:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez ekto-mezo inkább.
2014. nov. 13. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!