Hogyan tudnék gyorsan lefogyni és izmot is növeszteni közben?
Figyelt kérdés
Sajnos testnevelésben nem jeleskedem.Egy edzésprogramra és étkezési listára lenne szükségem.16 éves,70 kg,185 cm magas vagyok.És még hogy a protein fehérjék hogy segítenének?2014. nov. 12. 20:37
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, de 185cm vagy és 70KG. Nem hiszem, hogy nagyon fogynod kellene, de persze nem tudhatom.
Amúgy olvasd el a sárga kapszulát.
2/5 anonim válasza:
Egyszerre nem lehet izmot növeszteni és fogyni.
Esetleg az első 1-2 hónapban, de akkor is inkább csak tónusosabbá (ha szálkásítasz) válik az izom és egyesek erre mondják az izmosodást.
Edzésprogram: Otthon/kondi parkban vagy konditeremben?
Étrend: Sárga Kapszula c. könyvek + [link] (alul van "Tovább" gomb is)
A fehérje és a protein ugyan az csak más nyelven.
3/5 anonim válasza:
Gyorsan lefogyni és izmot növeszteni. Évek elhanyagolt munkáját akarod egy csettintéssel helyrehozni? Válts életmódot, olvasgass, tanulj.
4/5 anonim válasza:
70 kiloból 185 magas létedre mit akarsz lefogyni? Ez így sem valami sok...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak aki válaszolt a kérdésemre!Annak aki meg csak letudja hülyézni az embert annak mondanám hogy a gyakorikerdese.hu-t arra találták ki hogy kérdéseket tegyenek fel rajta és nem azért hogy kiírja azt hogy keresd meg google-on.Egyébként utánanéztem csak 1000000000000 találatom volt és így könnyebb volt!
2014. nov. 13. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!