A húzódzkodással és a tolódzkodással akadt némi problémám. Sajnos az egyikből se tudok megcsinálni egyet se. Hogyan tudom fejleszteni magam, hogy idővel sikerüljön megcsinálni mindkettőből legalább 1-et?:) A húzódkozkodás-t tudom azzal fejleszteni, hogy a rúdra felkapaszkodok és csak lógok (ez kb megy 5mp-ig) vagy ez tökre felesleges ez nem erősít? Ugyan ez a kérdés a tolódzkodáshoz is. Tolódzkodásról azt hallottam, hogy azzal is lehet erősődni, hogy eleinte, csak megtartom magam és a leengedésre koncentrálok és, ha leértem újra kezdem. Na én ezt kipróbáltam, de úgy tűnik még ehhez is túl gyenge vagyok, ahogy egy kicsit behajlik a könyököm már a földre is esek. Ez meg nem hiszem, hogy így fejleszt valamit. :) Ezek mellett még fekvőtámaszozok, meg szoktam nyomni ilyen ülve tolódkozdást (valami ilyesmit: [link]
Ezeken kívül valamivel lehet fejleszteni magam? Leginkább a húzódzkodás érdekelne, mert a másikhoz én mondtam 1-2 példát ami szerintem jó, de a húzódzkodáshoz ötletem sincs. :D
Tolódzkodáshoz nagyon jó erőt ad a fekvőtámasz igen ez jó hogy csinálad ha szabályosan menni fog 20 már tuti fogsz tudni tolódzkodni és húzódzkodásnál is sokat fog segiteni ez a kis előre lépés húzódzkodásnálhoz pedig a legjobb ha valaki közben fogja a lábad és úgy húzód fel magad vagypedig csinálhatsz negativat is.Felugorsz a rúdra úgy hogy hajlitva legyen a karod vagyis a húzódzkodás felső poziciójában legyél és szépen lassan engedd le magad.Remélem tudtam segiteni egy kicsit.Ja és húzódzkodás elinte úgy csináld hogy a tenyered feléd nézzen úgy könnyebb.
2014. nov. 12. 18:45
3/4 anonim válasza:
Gyakorolj, gyakorolj. fekvőtámaszok, tolódzkodásba felső szinten megtartás majd mindig egy kicsit lejjebb engeded magad, úgí értem kicsi tolódzkodásokat csinálsz. talán 2 éve még én is alig bírtam pár húzódzkodást meg tolódzkodást csinálni, most meg egykézen nyomom csak a fekvőt, plussz minimum 30 tolódzkodást 15 húzódzkodást meg 2 muscle up ot is meg tudok csinálni. Ezt nem dicsekvés képp írtam , hisz itt úgy is személytelen az ember, csak ösztönözni akartalak vele. húzódzkodásba ugorj fel felső, és alsó fogás felső pontjába is, majd onnan koncentráltan próbáld magad le engedni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!