Synthol hogy működik?
Figyelt kérdés
Beszúrod és csak elkezd tágulni az izom magától vagy erre is kell tolni rendesen az edzést?
És ennek is ugyanúgy fennállnak a veszélyei? Úgy értem mint a többi koxnál.
FÉLREÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE VÉGETT ESZEMBE SINCS ILYEN SZART HASZNÁLNI, CSAK ÉRDEKEL!!
2014. nov. 11. 22:25
1/8 anonim válasza:
nem az izom nő tőle, a bőröd alatt felgyülemlik az a sok olaj amit belőnek. Edzésre nincs szükség mellé
2/8 anonim válasza:
A synthol 70%-ban lassan felszívódó olajból és 15-15%-ban lidokainból és alkoholból áll. Beszúrják az izomba ott betokozódik ku.rvára fáj és csak nagyon nagyon lassan szívódik fel.
3/8 anonim válasza:
Betolod a bőr alá, és brutál vagy.
4/8 A kérdező kommentje:
Értem.
És ennek is megvannak a maga veszélyei? Vese stb betegségek?
Egyébként eléggé undorító ARÁNYTALAN testek születnek belőle ahogy látom...
2014. nov. 11. 22:37
5/8 A kérdező kommentje:
Ja és még hogy meddig tart a hatása?
2014. nov. 11. 22:37
6/8 anonim válasza:
Addig, amíg nem visznek be a kórházba.
https://www.youtube.com/watch?v=yVUoxIBOYzA
De örülnék ilyenkor egy fegyvernek, megszabadítanám a világot ezektől.
7/8 anonim válasza:
Én szintolozok, mint a nevem is mutatja.
Eddig semmilyen negatív hatását nem éreztem.
8/8 anonim válasza:
Ez nem is számít koksznak. Főleg helyi hatásai vannak, roncsol(hat)ja a szöveteket, ronthatja a vérellátást. Hegesedést, fekélyt, fertőzést, kiterjedtebb szövetelhalást is okozhat, ha nagyon elfajul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!