Mit csináljak, hogy egy kicsit izmosodjak?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok.Jövőre középiskolába fogok menni és szeretnék egy kicsit úgymond megizmosodni.Nem vagyok kövér,de sovány sem.Olyan átlagos vagyok.180 cm magasságom.Hasamon egy kis ' háj ' van de az inkább ülve látszik.Izmom semmi sincs sohasem gyúrtam és csináltam hasonló sportokat.Lábomon vagyok ' izmos ' sokat jártam régebben úszni,bicajozni,futni,kosarazni.De karomon semmi izom mit csináljak súlyzózzak vagy fekvőtámaszt csináljak?Melleimmel van még baj többségnek átlagos melle van férfiként én még úgy vettem észre,hogy kicsit nagyobb mintha egy picit lógna,de nagyon csekély mértékben szinte alig látszik,de saját magadat mindig máshogyan látod.Tehát azt is egy kicsit lejjebb lehetne csökkentem tehát gyúrnék mellre és hasra is.Ha esetleg tudtok valamilyen edzéstervet amit ha betartok kb 1 hónap múlva látható lesz az eredmény írhattok privátot.Ugye közeleg a tél szóval futni nem szeretnék menni térdig érő hóba stb. :)2014. nov. 11. 17:58
1/1 anonim válasza:
Még 1-2 évig nyomj saját testsúlyos edzést.
Googleba: fegyencedzés pdf.
Töltsd le a könyvet, olvasd el és alkalmazd. A testépítők fikázását ne hidd el, az csak marketingfogás benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!