Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért ilyen hosszú a gurtni?

Miért ilyen hosszú a gurtni?

Figyelt kérdés

szóval vettem egy gurtnit(biotech-es)és vagy 2 méter hosszú.

én sima rövidet akartam venni de ilyet adtak.ezt hogy kell használni?

2014. nov. 10. 11:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább térdbandázst vettél.
2014. nov. 10. 12:11
 2/6 A kérdező kommentje:

ja inkább lábra jó.

majd használom lábazáson meg fekvenyomásnál csuklón.

2014. nov. 10. 13:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Sajnos a Biotech boltokban néha (vagy legtöbbször) olyan eladót választanak akinek fogalma sincs a dolgokról. A közelben 2 bolt van, az egyikben egy 70 éves nénike, a másikban egy "molett" hölgy az eladó. Ha nem úgy megyek oda, hogy tudom konkrétan mit szeretnék venni, a nénike eladja nekem a tömegnövelőt fehérjeként, merthogy rá van írva, hogy fehérjét tartalmaz. Sajnos, vagy nem sajnos te valóban egy térdbandázst vettél, ami ugyan jó lábedzésnél, de egy gurtnit is szerezz be, mert hátedzésnél nagyon jól jöhet( [link] )
2014. nov. 10. 14:50
 4/6 anonim ***** válasza:
az egy dolog, hogy balf4sz az eladó, de ha kérek egy gurtnit, és kirak elém egy térdbandázst, akkor szólok, hogy bocsi nem erre gondoltam. nem pedig megveszem, és itt kérdezgetek f4szságokat.
2014. nov. 10. 17:20
 5/6 A kérdező kommentje:

de az a 3 méteres bandázs kb 10cm-esre volt összetekerve és becsomagolva.

én a "régi" gumis bandázst ismerem és azt nem lehet ekkorára összetekerni meg az vastagabb is.

most már tanultam belőle legközelebb netről rendelek ott tuti nem lesz ilyen baj.

2014. nov. 10. 18:21
 6/6 anonim ***** válasza:

tökmindegy, hiába magyarázol, ezt akkoris benézted :D

különben is, miafrancnak neked gurtni, ha azt se tudod, hogy néz ki?

2014. nov. 10. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!