Mennyire jó ha étrend nélkül 1 év alatt fekvenyomásban 30kg-ról 60kg-ra felmentem?
Figyelt kérdés
2014. nov. 9. 17:42
11/22 anonim válasza:
Ha lett volna akkor biztos nem ennyit fejlődik csak.
12/22 anonim válasza:
Nem rossz, de én 4 hónap alatt mentem föl 32-rol 65-re (10 ism. szeriasuly), úgy hogy szinte egyáltalán nem ettem húst. Kis kenyér, néhány tojás, meg az überfrankó macskabenzin, nagyjából napi 2000 kcal lehetett. És még az edzésem is olyan volt, hogy előfordult, hogy minden nap nyomtam a 10*10-et. Persze nem hónapokon keresztül, de érted.
13/22 anonim válasza:
De amúgy miért akarsz ennyire bizonyítani másnak,vagyis inkább elhitetni magaddal azt,hogy ez jó?
"Még úgy se jó,hogy nem ettem fehérjét"
Őszintén,ki a faszt érdekel?Ez most csak kifogás,hogy nem ettél fehérjét,mert be akarod magadnak és másnak is adni,hogy ez jó....szánalmas.
14/22 anonim válasza:
Másfél év alatt nagyon rossz 30-ról 60 kg-ra fekvenyomásban, nem rosszból mondom tényleg, nem bántásból, de rossz.
Én mikor kezdtem étrendem nem volt fél évig kb., mikor normális étrenddel kezdtem már 65-70 kg-al nyomtam fekve, 1 éven belűl 100-al szériáztam már.
16/22 A kérdező kommentje:
de ha egyszer nem fejlődtem jobban akkor mit csináljak? pedig mindent szabályosan és jól csináltam
2014. nov. 9. 21:45
17/22 anonim válasza:
Hát akkor nem kell vele vaganykodni....állítom,ha nyomnál vagy 120-al,akkor meg azt fújnád állandóan,hogy húúde jó vagyok..." Ez jó,ha 120-al nyomok?" kérdés lenne
18/22 kakao01 válasza:
Hogy mit csinálj? Attól függ mi a cél. Ha testépítés akkor csinálj mindent ugyanúgy szabályosan, és az izom növekedés legyen a szempont, az erő legyen mellékterméke az egésznek. Ha tényleg a fekvenyomás van a középpontban akkor, ehhez megfelelő erőemelő edzéseket kéne végezni. Amihez szerintem itt nem sokan értenek max gyorsan beguglizva.
19/22 anonim válasza:
4 honap alatt mentem fel 160-rol 200-ra minden kreatin, etrend meg szarsag nelkul...
20/22 A kérdező kommentje:
azt h a p*csába?
2014. nov. 10. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!