Bemelegítő súlynak?
Mert annak elég.
Nekem.
Viszont a te egyéni eredményeidhez képest, nem tudni, mert semmi mást nem írtál, csak ezt az egy számot.
Mondjuk hogy lány vagy-e, hogy hány kiló vagy, hogy milyen régóta edzel és akkor mekkora súllyal tudtál szériázni.
Mert ezek alapján lehet megmondani, hogy magadhoz képest ez jónak számít-e. Azt nyilván láthatod magad körül a teremben, hogy ez az edzőterembe járókat nézve egyáltalán nem számít jónak!
Nem,ha úgy általánosságban nézzük nem jó. Majd 100 felett jónak számít.
De mondjuk egyénileg leeht jó,mondjuk nekem is úgy volt,hogy 20 kg-ba nyomtam párat eleinte,ma meg 70-el szériázok. EZ így nagy haladás számomra,csak tudod ezt enm veszik figyelembe,amikor a hozzáértők krédezgetnek,hogy mennyivel nyomsz fekve. Mármint,hogy mennyivel is kezdted.
Aranyos vagy.
327 kg körül van a világrekord.
Kozepsuliban haverom 2 év alatt elérte a 140 kilót, aztán állandóan cukkolt minket hogy "nem bírsz kinyomni 60 kiló kenyeret!" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!