Az már jó jel, ha velem versenybe lehet lenni!
Amúgy elég régen nem csináltam már, lehet, hogy azóta még kevesebbel megy. Emlékszem régen az egykezesre rátehető izéval csináltam, ami azért kell, hogy ne essen le a tárcsa, mert 2 kilós volt a legkisebb egykezes, és az sok volt...
Szorító csavarral végezted? Hát végül is onnan szép fejlődni.:)
Ahol edzettem huszonévvel ezelőtt, ott még a 10-es tárcsára is azt mondták, hogy alátét.:)
Ja igen, szorító csavar a neve.
Itt falun a teremben (most átmentem egy másikba) eddig én evezek felhúzok és guggolok a legnagyobb súllyal, de csak mert még nálam is gyengébb gyerekek járnak oda, akik magas ismétlésszámmal szálkásítanak.
Ahhoz képest nem is rossz a 6 kg, főleg szabályosan :D
Nekem 18-19 évesen a 3,5 kg-os tárcsák voltak rendszeresítve oldalemelesre. A 6,5-ösökkel alig ment szabályosan.
Mondjuk a kajám az nagyjából napi fél kiló liszt mostanában meg akkor is annyi volt. Közben néha hetekre összegyűjtöttem a pénzt rendes mennyiségre, de mostanában ugy vagyok vele hogy ha a bátyám tudott fizikai munka mellett, napi 2 liter tejjel, meg kakaós csigával,
150 kg-val guggolni meg 100 kg-val fekvenyomni szériában, akkor én is tudjak. Hát de nem? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!