Mivel tudom kiváltani a döntött törzsű oldalemelést állva és a tárogatást fekve (mindkettő kézi súlyzóval)?
Ennél a két gyakorlatnál megfájdul a bal váll ízületem, elkezd nyilallni és 6-8-nál többet nem tudok megcsinálni.
Semmi másnál nincs ilyen gondom, tehát simán tudom csinálni az előre emelést állva, a vállból nyomást, fekvenyomást, állig húzást, stb.
Elsővel egyet értek. Állig húzást mindenképp szedd ki és ha tehetedd a vállból nyomás vagy egykezesekkel csináld de legjobb lenne helyete a mellről nyomás. Ha még mindig nem jobb akkor a fekvenyomást egykezessel csináld.
Ha ezután is rossz akkor írd ki még egyszer a kérdést
A vállból nyomással és az állig húzással nincs semmi bajom, azokat bírom akármeddig. Miért kéne pont azokat kihagynom?
Az a kérdés, hogy az oldalemelést és a tárogatást ki tudom -e mással váltani?
padon hasalva próbáld meg a dt oldalemelést,úgy nem kell a hátadra,tartásodra figyelned,csak a vállra.
vagy állva csigán.
hátha egyenes háttal,görnyedés nélkül nem jelentkezik a probléma.
a gerincvonal is maradjon egyenes,nézz lefelé,ne emeld ki a fejed.
ezt a gyakorlatot meg kezd el napi szinten gyakorolni edzések végén-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!