Body. Builder-es 4napos osztott edzésben melyik gyakorlatokat lehet kiváltani úgy, hogy otthon is elvégezhetők legyenek?
Még úgy a keddet esetleg meg tudnám oldani. Bár arra is megköszönnék pár tippet.
Amiket lehetőség szerint helyettesíteni szeretnék: Hétfő Scott pados bicepsz.
Péntek: Húzódzkodás (zárójeles megjegyzés, lány vagyok, szóval nem erősségem. gondolom ha kipréselek magamból 2-t, az nem túl effektív.:D)
Lehúzás szűken.
Letolás csigán kötéllel.
Szamárvádli. (nem biztos, hogy a 75 kg-os bátyámat a derekamra szeretném minden héten ültetni.:))
Meg úgy majdnem az egész keddre, ha nem tudnék lemenni edzeni.
Van itthon kétkezes rúd (egyenes), kézi súlyzó, egyenes pad (talán a döntöttet is meg tudnám oldani), meg annyi súly, amivel elleszek egy darabig.:)
Köszönöm előre is.
[elfogadok más, könnyebben variálható, kezdő osztott edzéstervet. Jövőhéttől szeretném átváltani, vagy legkésőbb azután]
Helyettesítsd a sok gépet, csigás
Okosságot, helyette majd szabadsúlyos gyakorlatok.
Hatásosabb az utóbbi, nem is vitás.
Alapgyakorlatok mellé ezeket csatolhatod.
Például a bicepszezés Scott padon
Ehelyére mondjuk én most átrakom
Akármelyik gyakorlatot, (pl) beforgatós bicepszet
Így edzed meg mindegyiket: mellet-hátat, tricepszet!
Most komolyan nem tetszett? :(
Én csak segíteni akartam
Hogy legyél izmos, edzett
És legalább nem a seggem vakartam.
Jaj nem, félreértettél. Látom benne a késő romantika és a szecesszió keveredését az impresszionizmussal. A seggvakargatós rész meg egy gyönyörű életkép, szinte megjelenik az ember előtt. (szerencsére csak szinte.:D)
Hálám üldözni fog.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!