Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kávét isztok? Befolyásol valamit?

Kávét isztok? Befolyásol valamit?

Figyelt kérdés
Ha isztok akkor mivel? Izesito oke? 0 g ch feherje zsir akkor az rendben van nem?
2014. nov. 8. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne igyál ilyen szemetet, mert csak piszkálja a vérnyomást.
2014. nov. 8. 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Semmi baj a kávéval és egyáltalán nem piszkálja a vérnyomást, csak az amúgy is vérnyomás problémákkal küzdőknek (aminek teljesen más okai vannak).
2014. nov. 8. 21:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Nincs gond a kávéval, néha szoktam csinálni zsírtejet, és xilitet adok hozzá.
2014. nov. 8. 22:14
 4/7 anonim ***** válasza:
De igen, piszkálja a vernyomast. Mindenkinek. Akkor is, ha neked ez nem tetszik. Ha még nincs vernyomasproblemad, majd lesz. Egyébként csak rafuggsz, fejfájással ébredsz, és egy dupla eszpresszó nélkül fel se tudsz kelni.
2014. nov. 8. 23:13
 5/7 anonim ***** válasza:

A kávé tökjó, én nem szoktam rakni bele semmit. Szerinte hármat-négyet simán megihatsz egy nap.

Egyébként még egészséges is!

2014. nov. 9. 10:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem akarok belemenni egy

-nem

-de

-nem

-de

szintű vitába, de van más álláspont is, nem csak a régi berögzült dogmák.

2014. nov. 9. 13:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Alacsony a vernyomasom es a pulzusszam is, kozben faj a fejem. Ugy gondoltam jobb mint a gyogyszer. Ennyi az egesz.
2014. nov. 9. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!