Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Segítene valaki a napi tápanya...

Segítene valaki a napi tápanyag kiszámolásában?

Figyelt kérdés

77kg vagyok,nem mondhatom,hogy szálkásítok(még nem),csak simán egészségesen táplálkozom,de fogyókúrásan.Nézelődtem már pár helyen,de még nem fogtam fel,hogy mennyi lenne az ideális kalória,szénhidrát,fehérje és zsír egy napra.

Megköszönném és pacsiznám,ha valaki segítene :)

2014. nov. 8. 18:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Nézz a bodybuilder oldalon fent az étrend fülnél egy olyan étrendet, ahol kb 150-160g fehérje van és 300-350g szénhidrát. Zsír kb 80g legyen. Ha fogyni akarsz, akkor kalória mínusz kell, így csökkentened kell majd a szénhidrátot. Ha pedig izmot szeretnél növelni, akkor növeled a bevitt kalória mennyiséget. Elég egyszerű. A beírt mintaétrendeket át is tudod alakítani és újként elmenteni, ha regisztrálsz a honlapon.
2014. nov. 8. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!