Szerinted Lazar Angelovnak milyen a testalkata?
Figyelt kérdés
Én azt mondanám vagy mezomorf vagy ektomorf.
Esetleg valahol a kettő között.
Szerinted?
2014. nov. 8. 17:03
11/20 A kérdező kommentje:
Várom a fotót!
Amúgy meg ha ennyire érdekel Én meg pufók voltam gyerek koromban.
Most meg Én vagyok a legvékonyabb az egész évfolyamban!
Szóval egyáltalán nem számít!!!
2014. nov. 9. 16:29
12/20 anonim válasza:
De igenis számít. A testalkat genetikailag determinált, változtatni nem lehet rajta. Az hogy te pufók voltál, korábban meg lefogytál semmit nem jelent. Én meg a gyerekkoráról beszéltem, ugyanis említette egy róla szóló cikk, hogy gyerekként éhezett és sovány volt.
13/20 anonim válasza:
Jól írja az utolsó. Attól még az alapgenetika nem változik. Én is voltam dagadt, sovány, most nagyobb darab de aránylag kevés zsírral. De attól még endomorf vagyok alapvetően.
14/20 A kérdező kommentje:
De a fotót még minid nem láttam.
2014. nov. 9. 20:20
15/20 anonim válasza:
16/20 A kérdező kommentje:
Nekem az első 2-3 válasz bőven elég volt.
Aztán jöttél te, te gyökér!
2014. nov. 9. 21:16
17/20 anonim válasza:
Az első 3 válaszba én is benne voltam, szóval azt se tudod kit gyökerezel le. Nálad nem csak szövegértelmezési gondok vannak, de még eszméletlen hülye is vagy ráadásul egy hatalmas paraszt! Szakadok rajtad a röhögéstől kis hülye! :D
18/20 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy jó választ adtál de hogy utána nem voltál képes válaszolni az tuti!
Semmire nem alapozol csak úgy kitalálgatsz dolgokat!
Farok!
2014. nov. 9. 21:47
19/20 anonim válasza:
De alapoztam. Olvasgass a témában. Törlöm a kérdést. Szia!
20/20 A kérdező kommentje:
Te törlöd a kérdést? LOL :D
Poén vagy :D
2014. nov. 9. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!