Honnan lehet biztosan megmondani, hogy valakinek milyen a testalkata?
Figyelt kérdés
pl ektomorf, mezomorf stb2013. nov. 24. 20:16
1/4 anonim válasza:
Ránézek és megmondom. Ez nem olyan nehéz. Látod, hogy mennyire vagy zsíros vagy szálkás, milyen széles a vállad, csípőd. Az arányok látszódnak szépen.
2/4 anonim válasza:
nekem az egyik csávó mondta a terembe h jó izomzatom és alkatom van, de szálkás éppenséggel nem vagyok. adott egy kis motivációt :DDD 186/87
nem edzek olyan régóta :D de régebben fociztam és küzdősportra jártam. 18/f
én se tudom eldönteni milyen alkatú vagyok :D
3/4 anonim válasza:
Pedig látszik az.:) De tök mindegy, úgysem tudod változtatni, ez genetikailag adott.
4/4 anonim válasza:
Kifejezettebb alkatoknak már a koponyájáról is tudsz elég jó eséllyel következtetni, még ruhában is az alkatára. De egyébként egy felsőtestes kép, egy-két adat és megmondható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!