Tömegelő időszakban tömegnövelőt vagy fehérjét használtok? Esetleg mind a kettőt?
Figyelt kérdés
Fehérje végülis mind a kettőben van.2014. nov. 8. 10:53
1/9 anonim válasza:
Tömegnövelő csakis edzés után közvetlenül menjen.
Fehérjét bármikor ihatsz.
3/9 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén eddig mind a kettő volt, de a fehérje elfogyott. Úgy ittam, hogy edzés után összekevertem egy adag tömegnövelőt egy adag fehérjével és egyszerre betoltam .
Csak edzés után iszom. Nemtom, hogy érdemes -e venni fehérjét is?
2014. nov. 8. 11:01
4/9 A kérdező kommentje:
Étrendem nekem is van, természetesen emellett kérdezem.
2014. nov. 8. 11:02
5/9 anonim válasza:
Ha nagyon gagyi 0-25 %-os a tömegnövelőd, akkor érdemes lenne edzés utánra egy kis fehérjével keverni, hogy a normális mennyiségű fehérje beviteléhez ne kelljen bevinni egy raklap cukrot, de amúgy nem fontos a fehérje. Ha normális tömegnövelőd van, akkor az edzés utánra jó lesz, máskor meg nem kell, akkor a szilárd kaja jobb.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi! A Biotech Hypermass 5000 az nagyon gagyinak számít? Ez van itthon.
2014. nov. 8. 11:23
8/9 anonim válasza:
Elég cukros, én natúr tejsavó proteint vennék hozzá, aztán mikor a tömegnövelő elfogy (mert az fog hamarabb), akkor vennék mellé dextrózt vagy maltodextrint.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor egyenlőre mixelek, aztán váltok másra ha elfogyott!
2014. nov. 8. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!