Mennyi idő egy petyhüdt, lottyadt testből, egy igazi body builder testet gyúrni?
Ha annyira keményen edzel minden nap amennyire csak lehet, és nagy mennyiségű fehérje port használsz?
Szteroidokat, hormonokat nem!
Kérdező, én pl. el tudom mondani, de te is el tudod mondani, hogy miért is fejlődsz írd és mondd 2x gyorsabban tőle? Magyarázd már el a biológiai folyamatot, kérlek. De nem ám a termék marketingszövegét kérem.
Nem kötekedésből írom, csak fel szeretném nyitni a szemed egy kicsit, de ettől függetlenül nyitott vagyok arra, hogy meggyőzz. Hallgatlak.
Ez az ionizált cucc tényleg jó. Most az nyomom szintol helyett, meg porozok, a ráadás meg a szemes takarmány+disznótáp mix. Ha unatkozok leöntöm forgáccsal.
Üdv: Béla a 190 kilós pörölyfej
Én meg az a baj h nem érdekel mit nyomtok ti. Mert úgyis több leszek mint ti testileg! Egyéniségileg már születésemkor.
Mert ti nektek még a sporthoz, még a gyúráshoz sincs kellő eszetek, és ez általános a magyar népen belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!