Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Igazi hard gainer vagyok...

Igazi hard gainer vagyok vagyok tippek, tanácsok :DD?

Figyelt kérdés
Már egy ideje foglalkozom ilyen-olyan edzés módszerekkel pl fegyencedzés + súlyzós kisebb nagyobb kihagyással most vettem fehérje tápkieget étrendet betartom(!) egyéb tippek, tanácsok ? 16/F
2014. ápr. 30. 22:55
 1/5 ShapeShifter ***** válasza:
Nincs nagyon titka. Mozgás és zabálás. Azért figyelj oda, hogy ha kalóriát viszel be, legyen tápanyagtartalma is. Mindig előzd meg az éhséget.
2014. ápr. 30. 23:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Omm, a kaja tapanyagokbol epul fel feherje/ch/zsir ezert van kaloriaerteke. Enelkul hogy viszel be kaloriat?
2014. ápr. 30. 23:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam, én ezt az utat már sikeresen végigjártam. A tömegnövelés titka a magas szénhidrátbevitel, optimális fehérjebevitel. Ami neked jó lenne az egy jó tömegnövelő pl Zold JUMBO többek között ezt szedtem én is + 16 voltam akkor még mint te :) A tömegnövelő mellé egyél: rizst, tojást,tésztát, csirkét, halat stb olvasgass még erről neten
2014. ápr. 30. 23:29
 4/5 anonim ***** válasza:
repetázz
2014. máj. 1. 01:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, egy időben 8g*ttkg ch-val stagnáltam. A dolog titka alapvetően a sablon testépítő szempontok: 2g*ttkg fehérje, sok zöldség, telítetlen zsírok, kalóriaplusz. Az utóbbi elérése érdekében lehet enni sok szénhidrátot, de érdemes megállni 6g*ttkg körül, és onnan már csak a zsírt emelni: telítetlen: csonthéjasok, lenmag(olaj), hal; telítettek: kókuszzsír, állati eredetű zsírok(sertéshús, tojássárgája, sertészsír, szalonna).
2014. máj. 1. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!