Szülői támogatás teljes hiányában hogyan oldható meg az étrend?
Karatéztam 3,kondiztam 2 évig de rettenet szarul nézek ki mert rossz volt a kajám. Anyámmal nem lehet erről beszélni ő csak azt hajtogatja hogy "több sport" kell és nem hallgat meg.Apám a fejébe vett néhány hülyeséget és ahhoz ragaszkodik,szerinte pl. virsli meg tej kéne nekem.
Ebédet nagymamám csinál de teljesen kiszámíthatatlan,mert néha hatalmas adagokat csinál,néha alig van benne hús. Vagy pl beállít apám egy pizzával, ha nem azt eszem akkor megsértődik,ha azt eszem akkor berohad a túróm amit aznap terveztem megenni meg ilyenek.
Hogy tudnám megoldani?
18/F
Tényleg csak azt tudod csinálni ilyenkor hogy fehérjeturmixozol (de olyat vegyél amiben minél kevés a szénhidrát), cottage cheese jó kaja még mert az szinte csak fehérje és lemegy magában is, tojás az nem jó alternatíva mert ha csak tojást eszel túl sok lesz a zsírod.
Ja és a kalóriát is számold mert ha otthon is eszel és mellé még beakarod hozni a fehérjét is akkor könnyen elszállhatsz.
Sajnos az elmetágítás az sose jár sikerrel :D
Mindenki belevan gyökerezve a szemét kajálásba, és csak az változtathat az étrendjén aki már a saját maga ura úgymond... tehát saját fizetése van amiből gyerekjáték már jól kajálni.
A munka sem járható út... sajna főleg egy tescoban. Mert ha valki nem sz*rik a tanulmányaiba, abba is kell idő, ergo dolgozni csak hétvégén tud + még eddzen is... az sok.
Ilyenkor sajnos csak az tud kinézni valahogy, akiknél támogatást talál a szülőknél, és nem okoz problémát az alapanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!