Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az hogy van hogy a Peak...

Az hogy van hogy a Peak Plutonium 18000 ft korul mozog de a bodybuildingbolt 13000ft ert adja? Nekem ez gyanus. Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

2014. nov. 3. 02:32
1 2
 11/12 tap bela ***** válasza:

Egyébként figyelmedbe ajánlom ezt:

[link]

amit szintén nem én írtam.

2014. dec. 20. 20:20
 12/12 Arnold S. válasza:

A cikkben írt "mosópor" hamisító teljesen más mint aki azt a céget vezeti akiről SZERINTÜK szó van csak épp keverik a szezont a fazonnal. Egy városban élő emberekről van szó de nem ugyan azokról. Két teljesen más ember, soha semmi közük nem volt egymáshoz. Tudom mert olyan körökben mozgok ahoz ezzel tisztában vannak. Ez az amikor a tudatlanság nagyon veszélyes és egyben lejárató tud lenni, de ezt BECSÜLETSÉRTÉSNEK hívják ami komoly perhez vezethet.

A bodybulidingbolt közvetlenül a gyártótól veszi a POWER TRACK termékeket, ha valaki nem hiszi, kérdezze meg a gyártót. Több barátommal járunk ide vásárolni és csak mosolygunk a sok lejárató dumán. CSAK ÉS CSAKIS AZ FÁJ A TÖBBI ÜZLETNEK, HOGY OLCSÓBBAK NÁLUK! ILYEN EZ A MAGYARORSZÁG!

Egyébként, nagyon ritkán a gyár is hibázik, a P.builder esetében a Power Track de ez előfordul a legnagyobb gyártókkal is. Ilyenkor az üzlet kicseréli a terméket amit visszaküld a nagykernek.

Kedves TAP.BELA! Nagyon szívesen bemegyünk Veled és a barátaiddal BÁRMELYIK BODYBUILDINGBOLTBA é BÁRMELYIK TERMÉKET IS VÁLASZTOD A POLCRÓL, AZT NEKED KIFIZETJÜK ÉS EGYÜTT LETESZTELJÜK.

2015. jan. 9. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!