Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hozzáértők ha továbbra is így...

Hozzáértők ha továbbra is így edzem nem leszek széles és "férfias"?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok..1 hónapja kezdtem edzeni..felsőtestre, lábra egyaránt..szeretnék feszes lenni és vékony..viszont nem értek hozzá és félek h nem nőies lesz az eredmény..az személyi edző szerint csinálom a gyakorlatokat..szoktam fekvenyomni 10 kg-mal 4x15 széria szerint és hátazni 20-szal szintén 4x15-ör..azt vettem észre elkezdett a mellem kockásodni és szélesednek a vállaim..nem ezt a hatást szeretném elérni..nem férfias nagydarab nő szeretnék lenni hanem feszes és vékony! hagyjam ki ezt a gyakorlatot, vagy hozzáértőktől kérdezném hogyan végezzem?

2014. nov. 2. 16:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Így van! Senkinek nem tartozol magyarázattal itt. Viszont azért ne lepődj meg, ha a kérdésedből nem egyértelműen derül ki a kontextus. Mert a Te esetedben nem beszélünk személyi edzőről. Az enyém igazi személyi edző. Az edzés elejétől a végéig ott áll mellettem, rögtön szól, ha rossz a gyakorlat, ha esetleg már nem bírnám, segít.

De a lényeg, a nők sokkal nehezebben építenek izmot, fekvenyomástól nem leszel pár hét (még év múlva se) múlva testépítő kinézetű. Nézd meg a bodyfitness kategóriát. Sokkal többet edzenek és valószínüleg nagyobb súlyokkal is mint Te és látod hogyan néznek ki.

2014. nov. 7. 11:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Abban a kategórában megy a kox is rendesen, nemcsak az edzésben van különbség. Naturálban SOHA nem lesz egy nő bodyfitnesz forma.
2014. nov. 7. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!