Hozzáértők ha továbbra is így edzem nem leszek széles és "férfias"?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok..1 hónapja kezdtem edzeni..felsőtestre, lábra egyaránt..szeretnék feszes lenni és vékony..viszont nem értek hozzá és félek h nem nőies lesz az eredmény..az személyi edző szerint csinálom a gyakorlatokat..szoktam fekvenyomni 10 kg-mal 4x15 széria szerint és hátazni 20-szal szintén 4x15-ör..azt vettem észre elkezdett a mellem kockásodni és szélesednek a vállaim..nem ezt a hatást szeretném elérni..nem férfias nagydarab nő szeretnék lenni hanem feszes és vékony! hagyjam ki ezt a gyakorlatot, vagy hozzáértőktől kérdezném hogyan végezzem?2014. nov. 2. 16:01
1/12 anonim válasza:
Soha nem lesz egy nő túl izmos és férfias naturálban. Kb 1/25 annyi tesztoszteront termelsz, mint egy férfi. No para.
3/12 anonim válasza:
Ha akkora leszel amit elegnek érzel akkor abbahagyod.
Vagy attól felsz hogy egyik edzes utan felugrik rad 10 kiló izom?
4/12 anonim válasza:
Nem leszel túl férfias, formalodni fogsz. Az a csúnya nagy rúd alapból 20 kiló, amivel fekvenyomsz.
5/12 anonim válasza:
16:18-as, szemét vagy! Velem megtörtént néhányszor már, alig győztem utána a kanapén heverni hetekig. Azóta már csak a aerobik megy rakottkáposztadiétával, és most pont jó. Csak a fingás ne lenne.
6/12 anonim válasza:
Menjé' má flabélosra he' meg zumbára dicsak!
Ez így naon nem kóser!
7/12 anonim válasza:
Személyi edződ van és ahelyett, hogy vele beszélnéd meg ezt inkább ide irogatsz? Gratulálok.
8/12 A kérdező kommentje:
nekem ehhez ne gratulálj! miért kell bunkózni? normálisan tettem fel a kérdést, mert kíváncsi vagyok minden infóra azoktól akik jártasak és tapasztaltak a testépítésben..ha neked ez fáj akkor ne írj, és elég arrogánsnak tartom az ilyen választ, ahelyett h valaki segítő szándékkal válaszolna, arra veszi a fáradságot h ilyen lekezelően írjon, egy egyszerű kérdése..a többieknek köszönöm a választ, az utolsó meg gratuláljon magának h ilyen segítőkész a másikkal szemben!
2014. nov. 5. 20:35
9/12 anonim válasza:
Másképp kérdezem: Kedves segítségre váró Kérdező! A feltett kérdésed feltetted már a személyi edződnek is? Amennyiben nem, miért nem?
Nem vagyok arrogáns. Te jársz úgy egy személyi edzőhöz, hogy nem bízol benne. De tudod mit? Inkább legyen arrogáns, mint kétszínű.
10/12 A kérdező kommentje:
Így mindjárt másképp hangzott volna a kérdésed..nem vagyok kétszínű, de nem tartozom senkinek magyarázattal h én ezt a kérdést miért teszem fel de akkor leírom..az én személyi edzőm az olyan "jó" edző h kaptam tőle egy papírt amire ráírta milyen gépeket használjak és hányszor hány gyakorlatot, ugyanis soha nincs bent a teremben..ezért bátorkodtam ideírni hátha van aki segít nekem és gondoltam megtehetem azt h segítséget kérek anélkül h magyarázkodnék..ebben nem értem mi a kétszínűség Kedves Válaszoló!
2014. nov. 6. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!