Ne edzem a combomat?
Figyelt kérdés
Alapbol nagy a combom és ha elkezdek rá edzeni az nekem már nem less jo....nagy lesz a seggem meg ilyenek.
De azt hallotam,ha nem lábazunk kevé
#Bodibuilder
2014. nov. 1. 19:36
1/19 A kérdező kommentje:
De hazt hallotam,hogy ha nem combozunk kevésbé fejlődünk a teszto miatt....
2014. nov. 1. 19:36
2/19 HarciCsiga válasza:
egyszerűen csak kövérkés vagy naturálként nem tud túl nagy lenni a combod ha lediétáznál lényegesen kisebb lenne nekem is relatíve nagy farom van egy súlyzós edzést nem végzőhöz képest de eddig még nem halottam panaszt rá egy lánytól se sőt.. :D
3/19 A kérdező kommentje:
Éppen,hogy 14% a testzsirom,nem vagyok kövér..
Alapból nagy a combom,és a seggem is "jo":D
2014. nov. 1. 19:44
4/19 HarciCsiga válasza:
elkülönülnek a az első combodon az izomfejek?
5/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom miről beszélsz..
Szerintem nem:)
2014. nov. 1. 19:52
6/19 anonim válasza:
Nem a combod nagy hanem a felsotested kicsi.
7/19 HarciCsiga válasza:
akkor zsíros a combod nekem is ilyen volt régen amúgy meg kezdj el lábazni hátrányod nem származik belőle csak előnyöd a terembe járók nagy része azt hiszi hogy felsőtestéhez képest normális vagy nagy combja van közben nincs a kedvencem amikor még mutogatják is nekem hogy azért nem lábaznak mert nagy :D egyébgyanánt nekem tök vicces amikor sétálgatok az utcán és mindenhol fordított piramis felsőtestek és cingár lábakat látok te ne legyél ilyen :)
8/19 anonim válasza:
Csak karra kell edzeni. Akkor jön a riszpekt az utcán.
9/19 anonim válasza:
Nem lesz nagy segged, és ha nem lábazol b zi kis kocsog leszel.:)
10/19 anonim válasza:
Pedig a sittes haverom se lábazott. Nem hagyta, hogy kocsogot csináljanak belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!