Az volna a kérdésem hogy 173cm 63kg és má lassan most lesz 1 éve hogy edzem de nem igazán tudok hizni fel akarok menni 70kg-ra adjatok valami tanácsot mit csináljak!?
Tanulj meg írni.
Változtass az étrendeden.
Mit pl?
Egyél több szénhidrátot.
Több rizst,több húst,több zöldséget eszel.
Például vegyél Basmati rizst (én a Tescóban szoktam venni, de talán a SPAR-ban és más nagyobb üzletekben is kapható). 500 grammosat szoktam venni (kb 500 Ft). 100 gramm Basmati rizs közel 80 gramm szénhidrátot tartalmaz. Ha a 63 kg-odat beszorozzuk a második hozzászólásomban javasolt 7-tel, akkor 441 grammot kapunk (minden esetben a nyers élelmiszer tömegét mérjük, soha nem a főtt vagy sült élelmiszerét), ami azt jelenti, hogy majdnem az egész csomag (500 grammos) rizst el kell fogyasztanod egy nap (ha például kizárólag Basmati rizsből akarod fedezni a szénhidrát-szükségletedet). Ez bizony nem kis mennyiség. Ennek egy részét (de legfeljebb a felét) le szoktam turmixolni (a megfőzött rizst!), és miután lenyomtam a vörös húsokkal teli és főtt (de nem turmixolt) rizst, még megiszogatom a turmixolt rizsitalomat.
Tény, hogy egy idő után tele lesz az ember töke a rizzsel, de vagy tűr, és legyűri a cél érdekében, vagy átvált másra, pl. tk. tésztára, krumplira stb., amelyekből viszont még több kell ahhoz, hogy a kellő szénhidrátmennyiség meglegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!