Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Tanácsot szeretnék kérni!...

Tanácsot szeretnék kérni! Saját rekordot akarok dönteni. Hogyan guruljak le egy dombról? (többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy kb.800 m-es, 10-15%-os lejtő.Ilyen bicajom van:

[link]

Ez egy 21 sebességes hauser.olyan tanácsot kérnék hogy pl.

Hány bár kell a kerékbe,mit csináljak gurulás közben,megéri-e hajtani,vagy csak guruljak?(csak mer ha már elértem a 70 km/h-t akkor már hiába tekerem mer a bicaj gyorsabban gurul).Ammyira nincs bicajos holmim,csak van egy szűk csőnadrágom,abba jó menni?Meg van bukósisakom is.Egyábként ez lenne az a hely:

[link]

Ha érdekel írd be hogy damak,sáppuszta

Ott van egy séppusztát hangácsot összekötő keskeny útszakasz(műhuldon nézd meg ott mutatja)Na az lenne a lejtő.

2011. máj. 6. 14:24
 1/9 anonim ***** válasza:

Én lejtőn egyszer mentem 58-cal. Tudtam volna tovább is gyorsulni, de onnan inkább fékeztem. Nem tűnik soknak a 60-70km/h, de biciklin ülve elég ijesztő tud lenni.

Ha ott lenne egy bukás, defekt, kátyú, akármi miatt, az nem lenne jó.

2011. máj. 6. 14:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha acél vázád van akkor gyorsabban gurulsz lefele. Ezen kívül dőlj előre, rakd a legnagyobb fokozatba a váltót (elől legnagyobb, hátul legkisebb áttét) és tekerj.
2011. máj. 6. 15:02
 3/9 A kérdező kommentje:

Most voltam ezen a dombon,és 73,2 km/h-val menntem.

egyébként jó mer ez sima út még talán 1 éve csinálták.

2011. máj. 6. 19:21
 4/9 anonim ***** válasza:
vegyél a bringádra vékony slick gumikat, mondjuk 1,5-eseket. Az dobna rajta pár km/h-át.
2011. máj. 6. 23:05
 5/9 anonim ***** válasza:

a kemény gumi a jó ehhez

egy kis hátszél se jön rosszul

nemlakok messze attól a helytől lehet elmegyek egyszer ha olyan nagy lejtő van h 70el lehet mennni

2011. máj. 6. 23:39
 6/9 anonim ***** válasza:

elmondod nekem hogy juthatok el szirákról vagy edelényből ?

mennyek el hangácsra és ott a lejtő vagy fordítva?

2011. máj. 6. 23:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Annyit még hozzátennék, hogy bukósisak (lehetőleg motoros) meg mindenféle védőfelszerelés legyen rajtad, ekkora sebességnél az esés végzetes lehet.
2011. máj. 9. 15:16
 8/9 A kérdező kommentje:

hát rajtam csak egy kerékpáros bukósisak volt.

De jó az út,viszonylag egyenes és sima,mert még mostanába csinálták.

2011. máj. 10. 13:26
 9/9 Vadmeggy ***** válasza:

Hát én is mentem 70 et királyrétről lefelé aszfalton, de nagyon fostam, pedig elég komoly kerékpáromvan. Ezzel a szar biciklivel ne nagyon akarj rekordokat döntögetni mert csúnya vége lehet. V fékkel soha nem fogsz megállni, ha vészfékezned kell, a nagy rázkódástól kilazulhat a gyorszár/kormányfej és kieshet az első kerék stb stb.

Hidd el nem éri meg.

2011. máj. 13. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!