Tanácsot szeretnék kérni! Saját rekordot akarok dönteni. Hogyan guruljak le egy dombról? (többi lent)
Van egy kb.800 m-es, 10-15%-os lejtő.Ilyen bicajom van:
Ez egy 21 sebességes hauser.olyan tanácsot kérnék hogy pl.
Hány bár kell a kerékbe,mit csináljak gurulás közben,megéri-e hajtani,vagy csak guruljak?(csak mer ha már elértem a 70 km/h-t akkor már hiába tekerem mer a bicaj gyorsabban gurul).Ammyira nincs bicajos holmim,csak van egy szűk csőnadrágom,abba jó menni?Meg van bukósisakom is.Egyábként ez lenne az a hely:
Ha érdekel írd be hogy damak,sáppuszta
Ott van egy séppusztát hangácsot összekötő keskeny útszakasz(műhuldon nézd meg ott mutatja)Na az lenne a lejtő.
Én lejtőn egyszer mentem 58-cal. Tudtam volna tovább is gyorsulni, de onnan inkább fékeztem. Nem tűnik soknak a 60-70km/h, de biciklin ülve elég ijesztő tud lenni.
Ha ott lenne egy bukás, defekt, kátyú, akármi miatt, az nem lenne jó.
Most voltam ezen a dombon,és 73,2 km/h-val menntem.
egyébként jó mer ez sima út még talán 1 éve csinálták.
a kemény gumi a jó ehhez
egy kis hátszél se jön rosszul
nemlakok messze attól a helytől lehet elmegyek egyszer ha olyan nagy lejtő van h 70el lehet mennni
elmondod nekem hogy juthatok el szirákról vagy edelényből ?
mennyek el hangácsra és ott a lejtő vagy fordítva?
hát rajtam csak egy kerékpáros bukósisak volt.
De jó az út,viszonylag egyenes és sima,mert még mostanába csinálták.
Hát én is mentem 70 et királyrétről lefelé aszfalton, de nagyon fostam, pedig elég komoly kerékpáromvan. Ezzel a szar biciklivel ne nagyon akarj rekordokat döntögetni mert csúnya vége lehet. V fékkel soha nem fogsz megállni, ha vészfékezned kell, a nagy rázkódástól kilazulhat a gyorszár/kormányfej és kieshet az első kerék stb stb.
Hidd el nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!