Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ez megéri az árát?

Szerintetek ez megéri az árát?

Figyelt kérdés

[link]

Ezen a terméken gondolkodom, nem eddzés utánra fogyasztanám arra vennék külön normális savó fehérjét, ezt csak reggel meg max napközbe eszegetném. Szerintetek? Annyira csak nem lehet szr.

2014. nov. 1. 10:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem sem jott be a szoja... Az allaga talan nem is volt az enyemnek annyira rossz, de az ize... azt buntetes volt meginni.
2014. nov. 1. 11:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Egy biztos: vaníliásat ne vegyél, szörnyű íze van. A csoki s az jó. Amúgy turmixban sokszor puffaszt, de én inkább kajába szoktam rakni, úgy nincs semmi baj vele. A génkezeléstől való rettegés az meg butaság. Már szinte mindenben van szója kisebb nagyobb mértékben.
2014. nov. 1. 14:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Ém BioTeches szójàt vettem de borzalmas volt. Mondjuk nem érdekelt mert nem az íz a lènyeg úgyhogy nyomtam befele
2014. nov. 1. 18:50
 14/15 anonim ***** válasza:

"A génkezeléstől való rettegés az meg butaság. Már szinte mindenben van szója kisebb nagyobb mértékben."

Attól még hogy másban is van szója, nem jelenti, hogy akkor jót tenned neked.

Egyébként meg írtam, hogy ebből nem akarok vitát. Ezek szerint nem sikerült megérteni és mégis megy a beszólás. Ezt nem akartam!

2014. nov. 1. 20:41
 15/15 anonim ***** válasza:
MINDENKI NYUGODJON LE A "P"-BE!
2014. nov. 1. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!