Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ez megéri az árát?

Szerintetek ez megéri az árát?

Figyelt kérdés

[link]

Ezen a terméken gondolkodom, nem eddzés utánra fogyasztanám arra vennék külön normális savó fehérjét, ezt csak reggel meg max napközbe eszegetném. Szerintetek? Annyira csak nem lehet szr.

2014. nov. 1. 10:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ha csak úgy napközben eszegetnéd akkor inkább vegyél/csinálj protein szeletet.
2014. nov. 1. 11:01
 2/15 A kérdező kommentje:
jah mer annyi pénzem van hogy minden nap veszek egy 500 forintos fehérjeszeletet aminek amugy is a nagyrésze cukor meg vmi növényi zsír. Ha meg csinálnám normális fehérjéből akkor ugyanott vagyok, ezt nem is értem.
2014. nov. 1. 11:07
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Rövid távon nem gond a szójás cucc, de nekem nem jön be állagra, ízre.
2014. nov. 1. 11:10
 4/15 A kérdező kommentje:
Haveromét megkóstoltam nekem bejött hogy ilyen sűrű, főleg zabpehely mellé nagyon fasszolt nekem. Hosszú tűvon miért gázos am? Tudom hogy nem egy minőségi cucc, de kiegészítésnek csak nem lehet olyan rossz, megy mellé hús is, meg eddzés utánra szerintem veszek egy normálisat is ( de még nem biztos lehet utánna is ezt nyomnám) Mennyire múlik ezen szerinted? Nem versenyre készülök am :D
2014. nov. 1. 11:19
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
A formád nem ezen múlik, csak egyes cikkek szerint tele van fitoösztrogénnel, ami egy férfinak nem túl jó. De ezt is cáfolják egyesek. A másik gond vele, hogy a szója nagy része genetikailag módosított, ami nem tudni, hogy hosszabb távon miként szól bele a szervezet működésébe, ha egyáltalán beleszól. Erre értettem, de nem akarok megint ebből több oldalas vitát.
2014. nov. 1. 11:22
 6/15 A kérdező kommentje:
Értem, ez esetben vállalom a kockázatot. Köszi a választ
2014. nov. 1. 11:24
 7/15 anonim ***** válasza:
nincs mit.:)
2014. nov. 1. 11:28
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem fogyatékosoknak nem válaszolok többet.
2014. nov. 1. 11:36
 9/15 A kérdező kommentje:
oké ezt jól teszed.
2014. nov. 1. 11:39
 10/15 anonim ***** válasza:

bűnrossz!

Nem tudtam eloldani, csak turmixal és az íze meg valami förtelem. Sütögetéshez használtam el.

2014. nov. 1. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!