Ez a fehérje megéri az árát?
Figyelt kérdés
A nitro pure whey gold megéri az árát? Kezdő vagyok, semmi más táp.kieget nem eszem, csak ezt, viszont lassan elfogy. Vegyek ilyet megint, vagy van olyan, ami jobban megéri, esetleg olcsóbb, de nekem teljesen jó, mint kezdő? Csak edzés után iszom egy adagot és sütibe rakok belőle.2014. aug. 25. 21:54
1/11 Lipton. válasza:
Teljesen jó ez a fehérje, koncentrátum-izolátum, viszont nagyon drága, Stillmassnak vannak olcsóbb fehérjék, vagy MHN Whey.
2/11 Kerze válasza:
myprotein impact whey vagy mhn whey jobban megéri
3/11 A kérdező kommentje:
Simple whey mennyire jó?
2014. aug. 25. 22:25
4/11 Lipton. válasza:
Gagyi, kevés benne a fehérje, és az ára is rossz.
5/11 anonim válasza:
Jó drága!
Én is vettem ilyet csak 1kg kiszerelésbe 8 ezerért akkor még nem tudtam hogy ez rengeteg ennyi fehérjéért!
Csak azért ilyen drága mert Biotech (Scitec Nutrition-al egyetembe) megfizeted a márkát mint pl. a ruhánál de nem jobb mint más fejére!Fehérje az fehérje mindenhol!
6/11 tap bela válasza:
MHN 100% wehey protein, miért, mert
- 100%-ban 80-as whey koncentrátum az alapja,
- 100%-ban nincs benne adalékanyag,
- az alapanyagok nem tartalmaznak emésztőenzimet ez a fehérje ellenben igen.
- 100%-ban nem tartalmaz hozzáadott valamilyen szénhidrátot
- ár/érték arányban igen jó hiszen
13.000Ft/3kg
23.990Ft/6kg
7/11 Klanwarrior válasza:
Nem vagyok szakértő, de szerintem ez a legjobb választás. Ugyan annyira megteszi neked véleményem szerint, mint Az MHN Whey 100%, csak valamivel olcsóbb. 5000g - 18900Ft.
8/11 Klanwarrior válasza:
Hogy a macska rúgja meg! Lemaradt a link! Elnézést!
[link] *
10/11 - palilaci - válasza:
Az eléggé szar termékük. Akkor inkább a Natur WPC 80as tőlük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!