Tudnátok mondani magas fehérje tartalmu proteint!?
Protein=Fehérje
Magas fehérjetartalmú porok az izolátumok, hidroizolátumok. Ezeknek a fehérjetartalma 90% feletti. De egy amatőr gyurmának megteszi a sima koncentrátum ami általában 80%os fehérje tartalommal bír.
Izolátum:
[link] (mondjuk ez kombinált de attól még magas a fehérje tartalma)
Koncentrátum:
Sokat linkeltem eddig, és nem volt még gond :D Na meg úgy tudom, hogy direkt reklámtevékenységet folytatni tilos, meg esetleg más szerzői jogával visszaélni. Én viszont nem akarok semmit eladni, és minden tartalom a saját kútfejemből került ki. Azért linkelem be, mert úgyis csak azt mondanám el, amit oda leírtam. Eleve ezért írtam le oda :D A gyik jellegéből adódóan sokszor előkerül a téma, hogy mit hol érdemes venni. Az nem megoldás, ha minden ilyet letiltunk, mert így használhatatlan lesz az oldal az egyik fő céljára.
De ha valakinek gondja van a linkeléssel, hát mutassa a szabályzat ezen pontjait, biztos meg tudunk valahogy egyezni.
Szilard nem reklámozta az oldalát. Mégis kidobták.
Nem tudom... volt hogy poénból bejelentettem egy tök normális kérdést erre leszedték. Ezekből én már mindent kinézek
Például MHN 100% Whey protein, ami ízektől függőn 73% - 77%-os fehérje tartalmú. A fehérje alapja egy 80%-os whey protein koncentrátum + emésztó eznzim + ízvilág. Tehát semmi adalékaynagot, értéket csökkentő nincs benne.
Az ára pedig verhetetlen 23.990Ft/6kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!